• Moja Korpa
Prijavi se
Dan zaljubljenih je uvek u znaku slatkiša i Candy Boxa - Candy Universe

Dan zaljubljenih je uvek u znaku slatkiša i Candy Boxa


Autor: candy universe; Kategorija: Candy Deluxe

03.02.2021.

Žene totalno drugačije, neki bi rekli potpunije, doživljavaju čokoladu i u suštini sve slatkiše. Za sve naše najdraže ljubavne saputnice nesebičnost je uvek cenjena osobina... U svemu. ;)
Svako od nas ima neki svoj fazon i neki svoj odnos sa voljenom osobom. Baš ima različitih primera i priča, stvarno čak i ludih za neka naša uobičajena merila, ali u svakoj od tih neobičnih kombinacija stoji upisana jedna stvar jednaka za sve.

Pažnja.

Razmišljanje o nekome ko je samo tebi važan i povlačenje poteza koji im baca osmeh na obraze... E to je suština! To je fora i to je i naše zadovoljstvo. Ne samo njeno. I tvoje, care.

Ma znate onaj trenutak kada skupi ramena sa osmehom punim sreće, kada joj oko zasija od slatkog uživanja: "Pogodio je bre, konjina moja mila!". :) To je trenutak koji nikome ne damo. Samo je naš.Mislim da nije toliko do samog, pukog darivanja... Nije samo poklon. Nije samo to iščekivanje i očekivanje. Više je do ispunjavanja neke tihe, slučajno izrečene želje, maštarije koju ti je onako usput šanula... 

Jurili ste negde, nije stigla da se odmori od celog dana obaveza, a tako bi joj prijao badem u cimetu... Sanjala ga je juče. Rekla ti je. Tu je kraj.
Ti si čuo, zapamtio a Dan zaljubljenih je tu iza ćoška. ;)


E, tu pravi majstor dolazi na scenu. "Znaš ono kad smo bili u frci i nismo čak ni ručali. Bio pun dan. Rekla si da si ga sanjala..." Ja sam tu da ti snove pretvorim u javu. Ideeeeeeeeemooooooooooooooooo
 ;)


Možda vam je cringe. Možda sam "old fashioned guy" ali - njena sreća je moja sreća. To mora da se kaže. To mora da se uradi.


Kada u celu tu priču dodamo i malo klase i šmekerstva... Svaki Candy Deluxe poklon paket daje puno slatkoće i lepote, a govori još više. Nije nova vest da čokolada, cveće i parfemi idu sjajno zajedno.  To smo i napravili u našem novom proizvodu u kome smo doneli ukuse čokolade i miris poznatog parfema! I cveće. Deluxe, realno.

Pogledajte Candy Deluxe

Kakvu god kombinaciju da izabereš... Jasno je šta si uradio. Jasno je šta si rekao.
Jasno je da će biti srećna!

Srećan nam svima Dan zaljubljenih i neka osmesi pršte na sve strane!
Živeli!  
Izvor: candy universe
Loading...