• Moja Korpa
Prijavi se
Evo ga i Uskrs narode - Candy Universe

Evo ga i Uskrs narode


Autor: Candy Universe; Kategorija: Poklon pakovanje sa čokoladom

15.04.2021.

Prethodnih godina smo stvarno bili u frci oko posla i obaveza i nikako nismo stizali da napravimo ta čokoladna jaja za Uskrs! Covid nas rasturi, nismo radili u tržnim centrima, pa smo mogli malo da budemo aktivniji u radionici... Bacite okce! ;)

Napravili smo nešto što realno... Niko drugi nije.
Kaže moja koleginica/drugarica Jelena... "Zašto biti lažno skromna?! Jesam li dobra riba? JESAM! Molim lepo."
:)
Tako mi isto... Niko nije napravio ovakva jaja do sada. Ajde ukus belgijske mlečne čokolade je neizostavna stvar... Ali ove šarene mrvice i providna kutija?! Realno... Baš je unikatno! :)

Uz celu ovu priču, moramo da se malo i objasnimo... Zašto baš "Čuvarkuća"?
pa svi realno čuvamo to jedno prvo, crveno jajce koje ofarbamo da nam bude "Čuvarkuća" i do sada takvo jaje je stajalo negde u nekom ormanu u nekom čudnom, nazovi držaču svima nama. E mi smo ovakvom kutijicom napravili i rešenje za sve fine domaćice i napravili jedan lep providni držač kojim će ponosna domaćica moći da istakne svoj prelepi prvenac!


Ovako izgledaju naše 3 varijante:

Prazno šareno jajce!
Ovo jajce možete kupiti samo kod nas na prodajnim mestima. Nismo ga uvrstili za prodaju na sajtu za sada... Ako baš budete arlaukali u inbox... Uradićemo!

Napunjeno čokoladnim šarenim bombonama! Ovde narode ima malo preko 60 grama čokolade! Klinci pojedu jedno ovo i mirni ste! ;)

Malo smo snimali naše klince... Pogledajte kako to izgleda kada se deca opuste i uživaju!A imamo i napunjeno našim gumenjacima!
Ovo je takodje ludilo od kombinacije jer ovi ukusi idu sjajno sa mlečnom čokoldom.Čuvajte se narode, živeli i srećan nam Uskrs!
:)
Izvor: Candy Universe
Loading...