Besplatna dostava!
Besplatna dostava!
  • Moja Korpa
Prijavi se
PET RAZLOGA DA POKLONITE CANDY BOX - Candy Universe

PET RAZLOGA DA POKLONITE CANDY BOX


Autor: Marija ; Kategorija:

05.05.2020.

Slatkiši su savršen poklon za sve drage ljude u vašem životu, a miks gumenih i čokoladnih bombona je mnogo više od toga.

Slatkiši su savršen poklon za sve drage ljude u vašem životu, a miks gumenih i čokoladnih bombona je mnogo više od toga.

 
Za ljude koji obožavaju slatko, ne postoji bolji trenutak od onog kada im na vrata neko donese kutiju sa omiljenim slatkišima.

Od čokoladnih dražeja, preko kiselih bombona pa sve do gumenih meda i karamela, Candy Box je nešto što će svakog oduševiti.


Treba vam dokaz za to? Predstavljamo vam 5 razloga zašto da poklonite Candy Box voljenim ljudima.1 Candy Box pokazuje ljubav

Nije tajna da su slatkiši najpopularniji i najromantičniji poklon. Poklanjamo ih za sve važne dogđaje da iskažemo ljubav – Dan zaljubljenih, godišnjice, rođendane, a i kada samo želimo da nekom pokažemo pažnju - kutija slatkiša je poklon sa kojim sigurno nećemo pogrešiti.

Potreban vam je poklon u poslednjem trenutku? Bez brige, Candy Box i dobro odabrani slatkiši u njemu su pun pogodak za sastanak.

A ako sve prođe kako treba, možda i podelite slatkiše.


2. širi ljubav iz daleka
 
Beskrajno je mnogo prilika u kojima želimo da budemo sa najmilijima, od rođendana, proslava, slava i godišnjica... ali ubrzan tempo života, nažalost, nas sprečava u tome da se uvek obavezno.

Candy Box je zamišljen tako da na zabavan i prikladan način pokažete voljenim i dragim osobama da mislite na njih. Lepo upakovano i sa omiljenim slatkišima mi se brinemo da sigurno paket stigne na adresu koju vi želite.

3. slatka raznolikost

U prodavnicama smo uglavnom ograničeni da kupujemo samo jednu vrstu slatkiša u manjim ili većim pakovanjima. Uz Candy Box dobijate različite vrste slatkiša u jednom pakovanju.

Od čokoladnih do voćkastih ukusa, karamela i zanimljivih gumenih bombona, Candy Box donosi miks različitih slatkiša koji će zadovoljiti ukus svakoga.4. Dolaze pravo na vrata

  Zamislite da otvorite ulazna vrata, a tamo vas čeka kutija sa omiljenim slatkišima! Zar vam to ne bi ulepšalo dan? Ovo se posebno odnosi na decu jer za njih iznenadni pokloni predstavljaju posebno zadovoljstvo. 
 
5. Ulepšali ste nekom dan
 
Slatkiši su uvek sjajan poklon, ali kutija sa slatkišima koja stiže na kućnu adresu čini posebno zadovoljstvo.
Uvek je pravi trenutak da nekome ulepšate dan Candy Boxom i slatkim gestom.


Izvor: Candy Universe
Loading...