• Moja Korpa
Prijavi se
WOLT i naši slatkiši - Candy Universe

WOLT i naši slatkiši


Autor: Candy Universe; Kategorija: Pakovanje sa gumenim bombonama

08.09.2020.

Konačno rešenje za dostavu najboljih slatkiša u glavnom gradu!

Candy Universe već godinama predstavlja super rešenje za sve situacije gde bi puna kutija slatkiša razgalila ekipu dece, nabacila osmeh na lice nekoj devojci ili usrećila ekipu na poslu koja je ostala bez energije.
 
Uvek smo bili dobro i logično rešenje... Ali dostava! Uvek ta dostava. Pokušavali smo na razne načine ali jednostavno niko ne reaguje na slatkiše tako što planira. :) Realno.
 
Slatkiše tražimo kada nam padne šećer i tu je kraj priče. A onda nam trebaju odmah. SADA! A mi uz naš dobri Post express jednostavno nemamo opcije i najranije smo kod vas za 24h.
 
Wolt se pojavio i nametnuo kao sjajno rešenje i svi ti momci koji krtare gradom sa našim slatkišima i vašim rulčkovima, večerama, poklonima... Hvala im! Obavljaju sjajan posao.

Ono što je važno i interesantno za sve nove korisnike Wolt-a jeste da uz naš posebno generisani kod možete da dobijete popust od 400 dinara!!! Da, da! Toliki su carevi!
 
Ukoliko vam je ovo prva porudžbina preko Wolta, a želite naše saltkiše u toj vašoj prvoj porudžbini, obavezno pri naručivanju ukucajte naš jedinstveni kod CANDY400 i dobićete popust od 400 dinara! Svaka čast Woltu i puno hvala!
 
Sve najslađe želimo i ostanite uz nas u ovim hladnim danima koji se valjaju iza ćoška!
 
Pratite nas na društvenim mrežama! ;) Živeli!
Izvor: Candy Universe
Loading...