BESPLATNA DOSTAVA za narudžbine preko 4.000,00 dinara.

 

Brojevi i slova


Slovo punjeno slatkišima ili broj? 

Slovo sa slatkišima je idealan izbor za poklon ili proslavu. Poklonite Tamari slovo T ili Milošu slovo M, Ani slovo A... za rođendan, neku lepu godišnjicu veze ili jednostavno zato što je lep znak pažnje prema dragoj osobi.

Ili neka početno slovo imena bude u centru dekoracija za proslavu rođendana ili diplomskog, za svaki jubilej i manje iili veće slavlje.


Brojevi sa slatkišima! Naravno, najbolji su za godišnjice braka, veze, za jubileje u firmi i opet - za rođendane. 

Proslavite 1. rođendan slatkim brojem koji ponovo može da bude zvezda dekoracije. Obradujte zaposlene brojem sa slatkišima za godišnjicu uspešnog poslovanja ili povodom jubileja.  


Vi birate - šareno s gumenim bombonama ili plavo, roze. Ili broj punjen čokoladom, belom, mlečnom ili miksom. Ili čokoladne i gumene zajedno! 

 

Kategorije

  Ne postoje proizvodi u ovoj kategoriji.

  Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

  Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

  Telefonska pomoć

  Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

  100% sigurna kupovina

  Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

  Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

  Vaša korpa je prazna

  Pregledajte naše kategorije i
  sigurni smo da ćete naći šta tražite!
  Započnite kupovinu