Bul. Zorana Djindjica 181a

11070

 

Beograd

Beograd

RS

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbine preko 4.000,00 dinara.

Slatkiši u kutijama za poklonPokloni za posebne prilike ili za svaki dan - jer svaki dan jeste posebna prilika da obradujete nekog dragog slatkišima! Poklon za ženu, poklon za devojku, poklon za momka, muža, poklon za mamu, poklon za drugaricu, poklon za kolegu, poklon za koleginicu, poklon da se zahvališ, poklon za rođendan, poklon za godišnjicu, poklon za diplomu, poklon za Novu godinu ili Osmi mart, poklon za važne datume i događaje, poklon za sve prilike i poklon za svakog! Uhhh, ma jednostavno: najbolji poklon!

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!
Započnite kupovinu