Bul. Zorana Djindjica 181a

11070

 

Beograd

Beograd

RS

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbine preko 4.000,00 dinara.

Pokloni za nju

Tražite poklon za devojku ili poklon za ženu, a ne znate šta je siguran izbor? Zato smo mi pažljivo birali, da vi ne biste morali. 

Spakovali smo najbolji poklon za žensku osobu koju želiš da obraduješ. 

Poklon setovi su pravo rešenje i pokazuju koliko je truda i lepih želja uloženo u poklanjanje. Kombinacija slatkiša u lepo dizajniranoj kutiji i ruža, parfema ili penušavog pića je pun pogodak i poklon kojem nijedna devojka ili žena ne bi rekla ne! Iznenadite i obradujte voljenu osobu ili dragu ženu pomoću luksuznog poklon seta, jer svaka žena je dijamant i ponekad zaslužuje poseban tretman! ;) 

Ne postoje proizvodi u ovoj kategoriji.

Izvinite, ne postoje prizvodi za izabrane filtere.

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!