Bul. Zorana Djindjica 181a

11070

 

Beograd

Beograd

RS

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbine preko 4.000,00 dinara.

Važno obaveštenje o dostavi i poručivanju!


Sve proizvode iz uskršnje kolekcije poručite do srede, 20. aprila do 14h. Posle toga Post Express neće moći da ih dostavi na vreme jer ne rade za praznike. Hvala na razumevanju. 


Srećan Uskrs!

Tražiš poklon za Uskrs? Hoćeš da obraduješ decu, sestriće, unučad, klince iz komšiluka za najradosniji hrišćanski praznik - Uskrs? 

Uskršnji candy box pun sjajnih slatkiša ili uskršnja čokoladna jaja su sjajan izbor! I to ne bilo kakva, već jaja koja u sebi kriju slatkiše. Kupi za Uskrs čokoladno jaje punjeno gumenim ili čokoladnim slatkišima i neka se ovaj Uskrs pamti kao najslađi i najšareniji!

Uskršnja kutija

Spakuj bilo koji mix unutra

Uskršnja kutija

Odaberi mix
image

Uskrs i slatkiši

Candy Universe je uvek tu da vam pomogne da praznike i slavlja učinite lepšim. Kad hoćete da nekom nabacite osmeh na lice i priredite iznenađenje - mi smo tu da pomognemo. 

Rado smo već 10-ak godina deo vaših najlepših trenutaka i zato se trudimo da ih i mi učinimo nezaboravnim. Tako je i za Uskrs - uskršnja čokoladna jaja i slatkiši koje smo pripremili ukrasiće svaku uskršnju trpezu i ulepšaće sećanje na ovaj divan praznik. Misija Candy Universe-a za Uskrs: 


- osmeh deteta koje ste razveselili, iako njegovo uskršnje jaje nije "najjače" i koje je zato dobilo i jedno veoma posebno jaje - veliko uskršnje od čokolade, puno slatkiša. Kao na primer ovo: Uskršnje jaje sa gumenim bombonama- oduševljenje gomile dece jer ste učinili nešto baš fenomenalno. Razdelili im ova jaja: Čuvarkuća sa gumenim bombonama 10 kom- ne zaboravimo ni velike. Najdraže nam je kada vam pomognemo da obradujete decu za Uskrs, ali mi smo tu i za veliku decu. :) Super smo da nas poklonite svojoj drugarici, mami, tetki, ženi... da stavi ono prvo farbano jaje, Čuvarkuću, u kutiju od naše čokoladne Čuvarkuće, koju je dobila od najboljeg sina, ćerke, sestričine, muža, brata, drugarice...Čokoladna jaja za Uskrs su već dugo deo i naših proslava, pa možemo da kažemo da su i ovde postali tradicija. Svakako bismo voleli da to tako ostane -  tradicija za nas znači ostavljanje lepih sećanja na detinjstvo i praznike koji okupljaju porodicu i najbliže, najdraže ljude. 


Uživajte i u ovom Uskrsu uz naše čokoladne i gumene slatkiše u čokoladnim jajima. 


Srećan Uskrs!


Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!
Započnite kupovinu