Akcija za odlikaše i #sedi5candyizazov

Ponesi svoju đačku knjižicu, poseti Candy Universe štand i pripremi se za slatku avanturu koja će ti doneti popuste i mogućnost da osvojiš deset kilograma slatkiša!

image

Akcija za odlikaše i #sedi5candyizazov

Dragi odlični đaci,

Imamo uzbudljive vesti za sve vas koji ste ponosni na svoje odlične ocene! 


Ako si marljiv učenik i želiš da se nagradiš za svoj trud, imamo jednu posebnu akciju koja će te oduševiti - Akciju za odlikaše!  Candy Universe je pripremio neverovatne pogodnosti samo za odlične učenike.


Prvo, evo kako možeš da učestvuješ: 

  1. sve što treba da uradiš je da dođeš lično do Candy Universe štanda sa svojom đačkom knjižicom/svedočanstvom kao dokazom da si ovu školsku godinu završio sa odličnim uspehom. Ne mora sa svim peticama. Najmanji prosek 4,5. Pogledaj ovde gde sve imamo štandove. 

  2. Tada ćeš dobiti posebnu karticu za odlikaše na svoje ime. Ova kartica ti omogućava neodoljive popuste na slatkiše sve do kraja avgusta. 50% popusta, pa to nije malo!


Ali pre nego što otkrijemo šta te čeka na drugom delu akcije, hajde da se fokusiramo na pravila prvog dela. Sa karticom za odlikaše, moći ćeš da uživaš u pet različitih kupovina slatkiša do jednog kilograma, a pri svakoj od tih kupovina dobićeš neverovatan popust od 50% na čokoladne i gumene bombone. Zar to nije fantastično?
Sada, vreme je za drugi deo akcije #sedi5izazov - deo koji donosi dodatnu zabavu i izazov. 


Evo kako možeš da osvojiš 10 Kg slatkiša: 


1. snimi video za TikTok na Candy Universe štandu i objavi ga na TikToku uz tag @candyuniverse. Ne zaboravi da staviš u opis #sedi5candyizazov 

Pokaži svoju karticu za odlikaše u videu, a ostalo je skroz tvoja ideja. 


2. Pozovi sve koji te znaju i prate da lajkuju baš tvoj video. Na kraju akcije, video sa najviše lajkova osvojiće neverovatnu nagradu - čak deset kilograma slatkiša! Da, dobro si pročitao! 


Možeš da se počastiš sa deset kilograma slatkih poslastica samo uz pomoć svoje kreativnosti i podrške tvojih prijatelja na TikToku. I zahvaljujući činjenici da si uz sve to postigao i odličan uspeh u školi. 

Ovaj drugi deo nije obavezan - možeš da se zadržiš samo na popustu od 50% ako ne želiš da se eksponiraš i odgovoriš na izazov.  


Da bismo održali fer takmičenje, postoji jedan mali uslov: samo nalozi sa do 5,000 pratilaca imaju pravo učešća. Na taj način želimo da omogućimo svima da se takmiče pod jednakim uslovima i da svako ima podjednaku šansu da osvoje ovu slatku nagradu. Ne bi bilo fer da neko osvoji nagradu samo zato što ima 20 000 pratilaca, je l’ da? 


Ova akcija je savršena prilika za sve odlikaše da se nagrade za svoj trud i istovremeno pokažu svoju kreativnost na društvenim mrežama. Ponesi svoju đačku knjižicu, poseti Candy Universe štand i pripremi se za slatku avanturu koja će ti doneti popuste i mogućnost da osvojiš deset kilograma slatkiša!

Ne propusti priliku da se zasladiš uz Akciju za odlikaše i poigraš uz #sedi5izazov 

Srećno, odlikaši! I vidimo se na Candy Universe štandu! 

Vaš Candy Universe 

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!