Bul. Zorana Djindjica 181a

11070

 

Beograd

Beograd

RS

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbine preko 4.000,00 dinara.

Pokloni za zaljubljene

Garantujemo: kada birate poklon za ženu ili poklon za devojku, sa kvalitetnim i lepo upakovanim slatkišima nikad nema greške. Jedino o čemu treba mozgati je da li bi ona više volela dobru čokoladu (a skoro svaka voli) ili kvalitetne gumene bombone. Ili je baš, baš prefinjena osoba i najviše bi se obradovala luksuznoj kutiji belgijskih pralina. Za godišnjice veze, Dan zaljubljenih ili prosto zato što ona to zaslužuje svakoga dana - ovo je pravi poklon ili slatki dodatak uz poklon!

Kada su u pitanju pokloni za muškarce, tu je stvar mnogo još jednostavnija. Najjednostavniji pokloni za muškarce su najčešće i najbolji. Ovde smo imali u vidu ono što (skoro) svako muško, mlado ili staro, sa hobijem ili bez, obožava: nešto da pojede. Put do muškog srca vodi preko stomaka i zato su kao poklon za muškarce najbolje đakonije. 


Kategorije
Filteri
Vrstu slatkiša
Izgled kutije
Očisti Filter

Izvinite, ne postoje prizvodi za izabrane filtere.

Sorry, there are no products with chosen location.

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!