Dostava i način plaćanja

Dostava i način plaćanja


Dostava se naplaćuje prema važećem cenovniku Post Express-a. Pojedinačna dostava je 400 RSDUkoliko Vašeg mesta nema među ponuđenima, odaberite najbliže veće mesto u ponudi. Upišite svoje mesto i poštanski broj u napomenu pri poručivanju i paket stiže!


Sve porudžbine do 14h šaljemo istog dana. To znači da će svaka porudžbina koja stigne nakon 14h biti poslata sutradan. Ukoliko je vaša porudžbina napravljena u petak nakon 14h ili subotu i nedelju, biće poslata u ponedeljak i najranije će biti na odabranoj adresi tek u utorak. Ovo je pravilo dostavnih službi, a ne nas. 


Dostava u roku od 24h je uobičajena za veća mesta. Taj raspored je dostupan u ovoj tabeli: Post Express lista gradova

Svako manje mesto ima neki svoj ritam prijema pošiljki i raspored dostavljanja pošiljki je dostupan isključivo pozivom na kontakt telefone Post Expressa: 

011 3607 607 

800 100 808 


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE SLOBODNO NAM SE OBRATITE NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOKU U INBOX ILI POZIVOM NA BROJ TELEFONA 011 7138021 SVAKOG RADNOG DANA OD 8 do 17. 


Način plaćanja

U Candy Universe online prodavnici nudimo razne načine plaćanja. Cilj nam je da Vam omogućimo da sami izaberete način plaćanja koji Vam najviše odgovara. 


U našoj online prodavnici možete plaćati na sledeće načine: 


- platnim karticama

- pouzećem 

- e-bankingom


Plaćanje platnim karticama 


Ovo je najjednostavniji način plaćanja u našoj online prodavnici. Nakon odabira ovog načina plaćanja, pristupate zaštićenom portalu u kom upisujete broj platne kartice. Portal je zaštićen kriptovanim protokolima, i tako osiguran od krađe identiteta i prevara. Kao i na svakom drugom prodajnom mestu, banka proverava i potvrđuje ispravnost kartice. Nakon obavljene transakcije, e-mailom ćemo Vas obavestiti o uspešnosti iste. 
​Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
​Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (možete staviti npr. srednji kurs Narodne Banke Srbije). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju. 

Plaćanje e-bankingom 


Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobićete automatski e-mail sa predračunom. U predračunu se nalaze svi podaci koji su vam potrebni za uplatu: broj računa na koji treba uplatiti iznos o kojem je reč i broj porudžbine. Koristeći e-banking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun. 


Ukoliko ne koristite e-banking, odštampajte predračun i navedeni iznos uplatite na bilo kom mestu gde i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti. 

Poručene proizvode Vam šaljemo tek po registrovanoj uplati. 


Pouzećem 


Proizvode koji su poručeni na ovaj način šaljemo odmah i pošiljku će Vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. 


Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!