Kako poručiti

Početak poručivanja


Zapravo, jako je jednostavno i samo treba da pratite korak po korak na našem sajtu i uspećete 100% iz prve. Obećavamo jednostavno iskustvo kupovine!


- Izaberite nešto od proizvoda.

- Odaberite izgled pakovanja.

- Kliknite „Dodaj u korpu“.

- Kliknite na "Nastavite na plaćanje".
- Popunite tražena polja svojim podacima i to je sve!


Ovako naručene slatkiše možete da očekujete već sutradan, ako ih naručite pre 14h. Izuzev vikendom. Poslali bismo mi i tad, jer uvek volimo da usrećimo nekog, pa i vikendom, ali kurirske službe ne rade. Mi činimo sve što je u našoj moći da poklon stigne na vreme!

Možete platiti karticom odmah, možete preko naloga za prenos, a možete i pouzećem pri preuzimanju.

Ako ste u Beogradu, pazite ovo! Preko Glovo ili Wolt aplikacije možete poručiti poklon, platiti karticom i on će vam stići na adresu u roku od sat vremena! A ako ste u Novom Sadu, Nišu ili Kragujevcu, potražite nas na Glovo. Stižemo kod vas za 45 minuta!

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!