NOVOGODIŠNJI CANDY BOX JE STIGAO

image

Kada vam jedno malo slatko stvorenje kaže da nam u našoj slatkoj ponudi baš fali pakovanje za Elsu iz "Zaleđenog kraljevstva" u ponudi... Tate zasuku rukave i bace se na posao! A kada tate rade za svoje ćere... Onda to izgleda ovako! ;) 

Potrudimo se mi svake godine da napravimo nešto malo drugačije... Novo! Da budemo bliži svima koji nas vole, prate i poštuju.

Da ne kažemo kupuju kod nas redovno... hiihihihi

image

Ovo pakovanje je već nekoliko dana dostupno na svim našim prodajnim mestima, kao i na ovom našem sajtu! Slobodno istražite i saznajte kakve to mi mixove imamo... 

Rodjeni smo da budemo poklon pod jelkom! ;)

image

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!