Odlične vesti za korisnike platnih kartica UniCredit Banke!

_image

Od danas, svi korisnici platnih kartica UniCredit Banke mogu po značajno povoljnijim cenama da kupuju naše čokolade, praline, gumene bombone i sve slatke poklone. Platite svoj račun na Candy universe štandu platnom karticom UniCredit Banke i ostvarite popust od 20%*


A gde to Candy universe ima štandove? Nalazimo se u najvećim tržnim centrima, u 4 grada u Srbiji. Pogledajte OVDE lokacije naših prodajnih mesta!Uživajte u našim slatkišima i kupujte slatke poklone po posebnim pogodnostima! 


*Ova ponuda važi samo za kupovine na Candy universe štandovima, ne i za kupovine na sajtu.

** Ponuda se odnosi na sve proizvode, osim na proizvode iz linije Choco Codes, kao i poklon-kutije i kese. Račun će biti umanjen za sve slatkiše, a poklon-kutije će biti posebno naplaćene, bez popusta. 

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!