Štand u Galeriji je otvoren

image
image
image
image

Do sada su samo naši poslovni saradnici preko B2B saradnje imali prilike da uživaju u programu koji nudimo u okviru našeg Acante projekta. U pitanju je vrhunski čokoladni program, koji uključuje izvanredne, ručno rađene belgijske čokolade, čokoladne dražeje u preko 40 različitih ukusa i sofisticirane belgijske praline - pravo plemstvo među čokoladnim slatkišima.

A sada ćete to moći i vi. U Galeriji Belgrade, u prizemlju, levo od ulaza 4, otvorili smo novi i drugačiji štand. Čokolada, čokolada i još čokolade, u raznim varijantama i ukusima, za prave ljubitelje čokolade. Sve zajedno, preko 60 ukusa - prava obećana zemlja za sve one koji za slatkiš priznaju samo dobru čokoladu i sve što je s njom u čvrstoj vezi. Osim što ovde možete da kupite čokoladne delikatese za sebe, imate mogućnost i da ih spakujete u veliki izbor kvalitetnih i elegantnih kutija. Poklon ili dodatak poklonu s kojim nema greške!


Važna napomena za sve vas koji imate firmu ili se starate da u vašoj firmi bude dobrih poslovnih poklona u raznim prilikama: kada probate ( a znamo da će vam se dopasti), ukoliko zaželite da neke od ovih slatkiša uvrstite u svoje korporativne poklone, pogledajte više o tome na našem sajtu koji je posvećen korporativnim poklonima: Acante.rs 

Tu možete da preuzmete i katalog. 


Dobro došli!

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!