Bul. Zorana Djindjica 181a

11070

 

Beograd

Beograd

RS

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbine preko 4.000,00 dinara.

Pokloni za muškarce. Top ideje koje nisu kliše!

 Pokloni za muškarce ne moraju biti ništa iz domena: kaiš, kravata i pena za brijanje. Ako želite da izbegnete taj kliše, evo ideja za poklon za njega.


Kako odabrati poklon muškracu?


Pokušaćemo da napravimo što konkretniji vodič koji će vam u tome pomoći, zato jer verujemo da većina muškaraca već zna šta će dobiti na poklon unapred i mnogi se uopšte tome ne raduju.


pokloni za muškarce


Zašto?


Zato jer ako malo istražite po internetu,  videćete da izbor ideja za muški poklon prilično sužen i da se svodi na;

 • novčanik
 • kaiš
 • kravata ili mašna
 • sat
 • muški gift box sa kozmetikom


No, šta pokloniti muškarcu koji je totalno sportski tip, ne nosi kravate ni košulje, jer je možda buregdžija po zanimanju, ne nosi kaiš jer je uglavnom u trenerci, a već je dobio 3 novčanika?


E onda sebi treba da postavite nekoliko pitanja i dobro otvorite oči i načuljite uši.


Koja su njegova interesovanja?


Da li muškarac zbog kojeg tražite ideje za poklon ima neku posebnu sferu interesa? Na primer, možda ima neki hobi kojim se bavi. U tom slučaju, možete razmišljati o nečemu što je vezano za tu aktivnost.


 • Fan je nekog benda? Onda možda u obzir dođu karte za koncert (ako se zvezde poklope da je baš tad kada vi spremate poklon) ili možda neka stvar sa nazivom tog benda.
 • Pasionirano prati fudbal ili neki sportski tim? Onda nešto u bojama tog kluba može biti idealan poklon za muškarca – od navijačkog šala do šolje za kafu.
 • Bavi se pecanjem? Onda neka oprema za pecanje može biti pogodak. Ako se ne razumete u štapove i varalice, uvek dobro dođe nešto protiv komaraca, za zaštitu od sunca i slično.


Ovo su banalni primeri, ali shvatate poentu  u kom pravcu treba razmišljati.


Ovakav način pristupa biranju poklona i analizaranja ideja za poklon dovešće vas do nečega što neće stajati neupotrebljeno – kao što bi stajali četvrti novčanik, kravata ili pena za brijanje kod muškarca koji pušta bradu.


Put do muškog srca vodi preko stomaka


Ok, možda je ova rečenica kliše, ali poklon vođen ovom idejom ne mora biti.


Naime, veruje se da su muškarci tipični mesojedi i da ne priznaju obrok bez mesa.  Ali to je kliše. Mi ovde hoćemo da izađemo iz tog začaranog kruga napravljenog od stereotipa. Osim toga, bilo da spremate sami obrok ili ga izvodite negde na ručak , sa mesom se može i pogrešiti: od toga da nije spremljeno na najbolji način, pa do toga da nije sveže, da je žilavo i slično.


Šta pokloniti muškarcu onda?


Mi kažemo –slatkiše


Zašto je sweet box orignalni poklon za muškarca?


Prvo, zato jer ga verovatno ne očekuju, pa imate efekat iznenađenja.


Drugo, jer i muškarci vole slatkiše i nigde nije uklesano u kamen da su čokolade i bombone samo romantični pokloni za devojku. Slatkiše uvek povezujemo sa srećom, ljubavlju, pažnjom, lepim uspomenama, a nije tajna da imaju specifičnu moć da usreće . Osim toga, ukusni su i sa njima, za razliku do mesa, ne možete pogrešiti.


Dakle, želite da zaobiđete stereotipe i poklonite simboličnu ljubav, pažnju i usrećite nekoga – kutija sa slatkišima je dobar izbor. 


Ako niste sigurni koje slatkiše odabrati, onda  recimo ovako neki čokoladno- gumeni pravi mix slatkiša.

Pravi MIX slatkiša

SKU: 4951776

900 grama čokoladnih i gumenih bombona u poklon kutiji po izboru

2,240.00 RSD

Cena uključuje porez u iznosu od 20%.

Cena bez poreza 1,866.67 RSD .

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.

Proizvod je na stanju i dostupan za kupovinu .

Preostalo proizvoda na stanju: 1993 .

A ako želite da dodatno iskoračite iz klišea – onda neki naš mix uz koji ide i specijalna ručno pravljena Candy universe čokolada.

Na primer, ovako nešto: 

KOMBO POPUST!

Čokoladni Candy Universe mix + čokolada

SKU: 7444555111lll

Kilogram i 100 grama fenomenalnih čokoladnih slatkiša po nižoj ceni

3,110.00 RSD

3,310.00 RSD

Cena uključuje porez u iznosu od 20%.

Cena bez poreza 2,591.67 RSD .

Čokoladni Candy Universe Mix

2,770.00 RSD

Kilogram izuzetnih čokoladnih bombona u poklon kutiji

Rubi čokolada sa borovnicom

540.00 RSD

100 grama kvalitetne rubi čokolade u kutiji

Proizvod je na stanju i dostupan za kupovinu .

Dodatni bonus:  ovo je dobra ideja za sve prilike poklanjanja, bilo da su u pitanju novogodišnji pokloni za muškarce, romantični, ili pak pokloni za rođendan za muškarca. 


Slatkiši se, zapravo, toliko dobro uklapaju u sve prilike, da mogu biti dobra ideja i onda kada nije cilj „dopreti do srca preko stomaka“. Korporativni  pokloni takođe mogu da izlaze iz klišea zvanog „rokovnik, upaljač i kalendar“. Da, dobro ste shvatili: slatkiši mogu takođe biti sjajni poslovni pokloni za muškarce.


Obratite pažnju na njegove potrebe i odaberite personalizovani poklon za muškarce


Iako personalizovani poklon obično znači neku stvar koja je obogaćena nekim ličnim detaljem koji se vezuje za onog koji prima poklon, bilo da je u pitanju njegovo ime, slika ili nešto drugo usko vezano za njegov lični život – to ne mora uvek biti tako. Kada izađete iz ovog klišea, onda shvatite da personalizovani poklon za muškarca zapravo znači nešto što je njemu lično potrebno, nešto što možda jako želi već neko vreme, ali nikako da kupi. Gde ćete ličnije od toga?


Za ovo je potrebno da  dobro slušate, ali stalno, a ne samo neposredno pred povod za poklon. On sigurno će sigurno kad-tad to „nešto“ pomenuti. Odmah zapišite da ne zaboravite , a možete i odmah da to nabavite. 


Na kraju, zašto uopšte čekati neki povod da date poklon muškarcu. Obradujte ga bez povoda nečim što mu znači. Idealan personalizovan poklon je baš takav! Nepredviđen i pažljivo odabran sa „sluhom“. Uvek ga možete i klasično personalizovati  - dodati nešto što ima njegovo ime ili slično i tako napravite poklon set za muškarca koji izlazi iz okvira onog kozmetičkog. Ah, da – ako već pravite set, uvek je dobra ideja da dodate i neku vrstu Candy universe bombona.


Pojednostavite izbor. Šta on inače kupuje sebi?


Ako ćemo već o stereotipima, muškarci su prilično jednostavni kada je u pitanju nešto što vole ili žele. U najvećem broju slučajeva, neće baš danima razgledati i isprobavati patike ili cipele da bi doneli odluku o kupovini i verovatno imaju neki svoj određeni stil ili omiljeni brend i ne klimaju mnogo oko toga. Ide, vidi, proba, kupi. To je to. Stvar služi svrsi. Naravno, uvek ima izuzetaka koji nisu tako jednostavni, no dobro.


Poenta je, dakle, ovo: 


Pri izboru poklona – pojednostavite način razmišljanja.


Razmislite: Šta je to što on inače kupuje sebi na regularnoj bazi? Šta je to što redovno koristi?


Iako će odgovor na ovo pitanje možda izgledati na prvu loptu da tražite neki luksuzan poklon za muškarca, uvek možete da improvizujete.

Na primer: 

 • Koristi neki alat? Dopunite ga ili kupite nešto za njegovo odlaganje.
 • Posebno je vezan za svoj auto? Ne, ne morate mu kupiti još jedan, ali neka oprema za održavanje automobila ili neki koristan gadžet biće dovoljni.
 • Ne skida se računara? Ne, ne morate mu kupiti još jedan, ali recimo neka torba za laptop, neki džojstik za igrice ili dodatak za ono što radi i čime se bavi mogu biti ok.
 • Uživa u slatkišima svaki dan? Candy universe box je rešenje koje će ga garant oduševiti.


Vidite, izabrati poklon za muškarca ne mora baš biti nervno rastrojstvo. Lako je!


 • Ciljajte na njegove želje i potrebe.
 • Pojednostavite. Da li mu je to što kupujete potrebno? Da li bi sam sebi to kupio?
 • Zasladite Candy universe bombonjerom ( dovoljno je puna da je rado podeli sa vama)

Prateći ove korake, lako ćete napraviti izbor , bez obzira da li je u pitanju poklon za starijeg muškarca ili mlađeg, lični, romantični ili nekakav drugi povod.  I to neće biti bilo kakav poklon, nego onaj za koji će se videti da je poklonjen od srca i sa pažnjom.

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!