Bul. Zorana Djindjica 181a

11070

 

Beograd

Beograd

RS

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbine preko 4.000,00 dinara.

Poklon za razrednu: lista korisnih ideja

Pripremite se za kraj školske godine na vreme. Izaberite savršen poklon za razrednu na osnovu ideja koje vam nudimo. Ovo je jedini vodič koji vam treba.


Povoda da se razmišlja o poklonu za razrednu ima dosta:

 • kraj školske godine
 • poklon za 8 mart
 • kraj školovanja, odnosno poklon za maturu
 • rođendan
 • izbegavanje pismenog ( pssst, nismo ovo rekli)


Ali šta kada i kako izabrati? 


Čitajte pažljivo i saznaćete!


Osnovni kriterijumi za izbor poklona za razrednu


Povod je jasan , šta god on u datom momentu bio,  ali ostaje ona glavna nedoumica: šta pokloniti razrednoj?


poklon za razrednu


Evo glavnog saveta.


Šta god da izaberete, uvek ostavite mesta za slatkiše!


Znate zašto?


Kutija sa slatkišima je uvek prikladan poklon koji se uz sve slaže i nikad ne ostane neiskorišćen i zaboravljen u nekom ćošku da skuplja prašinu (što ne možemo reći za neke druge poklone koji se često kupuju razrednim starešinama).


Evo praktičnog uputstva uz koji će izbor poklona biti znatno olakšan. Vodite se sledećim kriterijumima.


Budžet


Količina novca koja će se odvojiti za poklon je veoma važna stavka koju treba imati na umupri izboru poklona za razrednu. 


E sad, možete ovde stvari pogledati iz 2 ugla:


 • imate ideje za poklon i znate koliko to košta, pa tu sumu podelite sa brojem učesnika
 • nemate ideju šta kupiti (što je verovatniji scenario, jer zato sada i čitate ovaj tekst) ali se dogovarate koji je to neki prosečan i prihvatljiv iznos koji svako može da izdvoji i nakon toga razmatrate šta je moguće kupiti za taj novac.

Interesovanja razredene


Drugi kriterijum koji treba da mate na umu kada je poklon za razrednu u pitanju, jesu njena interesovanja ili eventualno hobi. 


Ako znate da voli da čita, onda je knjiga super ideja. Ako se bavi nekim sportom, možda u obzir dođe rekvizit za njega. Ako voli da putuje, možda nije loša ideja neki praktičan poklon koji će joj olakšati putovanja.


 Jasna vam je poenta – vodite se njenim interesovanjima i tako pokažete da ste zaista promišeljno i sa pažnjom birali poklon, a ne radi reda.


Praktičnost poklona


Dobro je da poklon bude praktičan, nešto što će se svakodnevno koristiti. Ovo kažemo iz razloga jer se često kao poklon za razrednu za malu maturu ili kraj školovanja kupuju glomazni ukrasi sa imenima učenika i slično. To je lepo, zaista, ali... zamislite da na svake 4 godine dobijete jedan takav poklon? Kuda sa njima?


Zato je bolje voditi se time šta će  ona svakodnevno koristiti + na to dodati nešto što će upotrebiti odmah. To može biti neka posebna olovka, futrola za naočare, za telefon...


Za ovo drugo je uvek dobra ideja Candy universe bombonjera. U njoj može biti čokolada ili gumene bombone.


Personalizacija poklona


Ova vrsta poklona je uvek draga uspomena. To može biti neki komad nakita sa ugraviranom porukom ili neka specijalna  hemijska olovka sa posvetom. Tu su naravno i sve one šolje, majice, planeri, foto albumi  i slično – no to sad zavisi od toga kojim povodom kupujete poklon.


Šta pokloniti razrednoj za kraj 8. razreda?


Sat? Nakit?  Obično se izbor svede na nešto od ova dva poklona, a u poslednje vreme su popularni i vaučeri za putovanja. Verujemo da je to nešto što svaka razredna već sasvim izvesno i očekuje da dobije.


Ipak, za slučaj da želite da izađete iz šablona, evo još nekih ideja kako odabrati originalan poklon za razrednu.


 • knjiga zahvalnosti ili anegdota– to može biti neka malo lepša sveska sa debljim koricama, u kojoj će svaki učenik napisati nešto posebno razrednoj. Recimo, napravite skup anegdota i bisera sa časa. Možete u sve to dodati i fotografije učenika. Tako nastaju unikatni pokloni za razrednu koje će teško nekad neko ponoviti.
 • Buket od slatkiša, umesto od cveća. Za to možete upotrebiti razne bombone na meru. Za razliku od cveća koje je zaista lepo, ali osim toga nema neku drugu svrhu, ovakav buket ima dvostruku ulogu: i ukrasnu i ukusnu.
 • Kutija belgijskih pralina. Slatkiš - ali poseban. Luksuz koji svi volimo i možemo da priuštimo, ali retko sami sebi njime nagradimo. To ove praline čini samo još poželjnijim. Candy universe praline su idealan izbor, upakovane u lepu skladnu kutiju sa magnetom. Kada praline nestanu, kutija može poslužiti za čuvanje drugih sitnica. Možete ih nabaviti klikom na slike ispod: 


Poklon razrednoj za 8. mart


Kada je poklon za 8. mart u pitanju, stvari bi trebalo da su donekle lakše, jer je to ipak samo praznik koji treba simbolično obeležiti, a ne nešto što treba da ureže večnu uspomenu. To ne znači da se oko ovog poklona za razrednu ne treba potruditi, ali on ne mora da bude ništa skupoceno. Čestitka, slatkiši, cvet – sasvim dovoljno da se pokaže znak pažnje. Skupoceni pokloni u ovom slučaju više odaju utisak da se daruje radi reda, nego iz iskrene pažnje i poštovanja.


Poklon razrednoj za godišnjicu mature


Kako se bliži kraj školske godine, tako se bliže i razne godišnjice završetka školovanja. Možda se baš vi u ovom tenutku pitate šta pokloniti razrednoj za 15 godina mature ( ili neku drugu godišnjicu koju obeležavate) .


Pa, gledajte na to ovako. 15 godina nakon velike mature, učenici su odrasli ljudi koji su se na ovaj ili onaj način snašli u životu. Razrednoj će biti odličan poklon da vidi da ste uspeli u životu. Možda joj svojom uslugom ili poslom kojim se bavite možete pomoći, možda joj možete ulepšati neke trenutke , dati joj neke profesionalne savete.


Naravno, uvek se možete voditi i gore navedenim idejama i kupiti nešto za trajnu uspomenu. 


Mi smo i tada tu da vam pomognemo u nameri da zasladite događaj. Zato, klik na Candy universe prodavnicu i poručite Candy box za koji mislite da bi se razrednoj najviše dopao. Mi smo već odavno  postali deo nekih sličnih druženja i novih tradicija i stvaramo nezaboravne uspomene, a nadamo se da ćemo trajati toliko da možemo da zasladimo i nekih 50 godina mature koje budete slavili u budućnosti.


Pokloni uvek nose neku simboliku. Ono što ovde treba da simbolišu jeste zahvalnost i uspomena na neke zajedničke trenutke.


 Šta god da izaberete, slatkiši su dopuna  bez koje će vaš poklon jednostavno biti nepotpun.


Možda ih vidite kao spoednu stvar, ali...


 • oni su univerzalni simbol radosti  i užitka.
 • pružaju osećaj opuštenosti i zadovoljstva
 • šire dobro raspoloženje i smeh


Ako to nije genijalna simbolika koju treba iskazati poklonom, onda ne znamo šta jeste.


Nadamo se da je ovaj naš mali vodič uputio u pravom smeru kada je izbor poklona za razrednu u pitanju. Sačuvajte ga negde. Zatrebaće vam za neku godišnjicu okupljanja brže nego što mislite.


Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!