Ovo su SAVRŠENI pokloni za Dan zaljubljenih

Koji su to pokloni za dan zaljubljenih koji su odmereni, jasno stavljaju do znanja ljubav - ali bez patetike, vaših slika, imena, 100 godina zajedno... Evo odgovora!


Dan zaljubljenih je praznik sa kojim ljudi imaju „love or hate“ odnos.


  • Oni koji imaju ovaj „love“ pristup, slave ljubav, zaljubljenost, romantiku i sve što uz to ide.
  • Ovi koji imaju „hate“ odnos, mrze ovaj praznik, radije ističu svetog Trifuna i vino nego što priznaju to Valentinovo i govore da pokloni za dan zaljubljenih ne treba da se daju samo taj dan – nego uvek. Po pravilu, naljute se ako tog dana ne dobiju ništa.


Ne bunimo se. Za neke je vino! Živeli! 


Ali, neki slave ljubav jer su se zaljubili i kako se bliži 14. februar pitaju se šta pokloniti za dan zaljubljenih.

sale_image

Evo par saveta na tu temu. Pročitajte, biće vam korisni.


Poklon za dan zaljubljenih: ideje


Da, 14. februara slavi se ljubav i ako pogledate prosečan gift shop nekako se ponuda poklona svodi na „meda, srce,ruže“ ljubavni trougao.


Ok, razumemo simboliku srcastih poklona – obično u njima nešto piše, tu su slike zaljubjenih parova u srcu, imena, datumi ili tako nešto. Ali, hoće li ta ljubav trajati večno ili ćete za par godina morati da bacate i krijete ove poklone?  Nemojte pogrešno da shvatite. Navijamo za to traje, zaista. Evo, dižemo i čašu vina da nazdravimo u to ime. Ipak, možda ovo može da prođe  i bez patetike.


Razumemo i crvene ruže – poznato je kakvu simboliku one nose. Mana im je samo što venu, pa simbolika bude posle nekoliko dana malo čudna.  


Hm, a mede? Slute li na nešto?


Dobro, dobro, ostavićemo analizu po strani da ne bude da imamo „hate“ odnos prema ovom divnom prazniku koji slavi ljubav. Nije tako, nego samo pokušavamo da nađemo ideje za savršen poklon za Dan zaljubljenih i možda malo u tome i cepidlačimo. Ne zamerite nam. Sve za ljubav.


Osim ovog „meda,srce i cveće“ vrzinog kola u koje ste se možda upleli pa ne znate da izađete, tu su i oni pokloni koji okolo naokolo aludiraju ili se čak sasvim direktno povezuju sa seksom. Nekom su simpatični, nekome neodmereni i vulgarni.


Kako onda, pobogu, odrediti pravu meru i naći pravu stvar?


Ostaje još jedna stvar koja je čest poklon za Dan zaljubljenih i koja je definitivno naš favorit iz više razloga.


Čokolada – savršen poklon za dan zaljubljenih


Ne postoji slađi, ukusniji, odmereniji i bolji način da nekome kažete „Volim te“.

sale_image

Bukvalno verujemo da su najlepši ljubavni citati smišljeni uz čokoladu i vino ( mnogi čak misle da neki i ne govore o ljudima nego o ovim namirnicama, no dobro. ) Na primer, Meša Selimović je rekao: 


„Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati, ni tražiti joj razlog“ 


Vi vidite na šta je mislio... po našim gore prikazanim sposobnostima analize, komotno ovo može da se odnosi i na čokoladu.


Ipak, imajte na umu da ne nosi svaka čokolada ovu poruku. 


Nije isto reći „ Volim te“ i „ Posebno te mnogo volim“. 


Realno, mnoge ljude možemo da volimo na razne načine, ali za ovaj poseban način obično nekoga izdvojimo. Baš zato, čokolada za tog nekoga mora biti posebna, da bi kao poklon za Dan zaljubljenih imala smisao.


Birajte da je:

  • u obliku najfinijih čokoladnih dražeja
  • u dovoljnoj količini da može da se podeli
  • upakovana u kutiju sa srcima


Ne može biti jednostavnije.


Izaberete na našem sajtu mix po ukusu onoga kome kupujete poklon i označite da vam se sve to spakuje u kutiju sa srcima. 900 g čokoladnih bomobona spremno je da stigne na vašu adresu.


Potrebno je samo da kliknete na našu stranicu:  Čokolada


Zašto su baš bombonjere dobar izbor?


Na neki način, ovo je tradicija, kao što su i slatkiši za Noć veštica. 


Još 1861. godine Ričard Kedberi , britanski proizvođač čokolade,dosetio se da prodaje čokoladne bombone u kutijama u obliku srca. Bilo je tu i kupidonovih strela i anđela i sve se pokazalo kao pun pogodak. To traje i dan danas.


Ipak, apelujemo na vas da kada kupujete bombonjere, ne kupujete samo zbog ambalaže u obliku srca, nego vodite računa o količini bombona u kutiji i o tome da one bude kvalitetne i ukusne.


Pročitajte:  Bombonjera - ovo je JEDINA koje na razočara nakon otvaranja


Za čokoladu znamo da ima čudnu moć da momentalno popravi raspoloženje, a jeste li znali da može biti i afrodizijak? Iako studije koje su istraživale ovaj fenomen  kod ženanisu pokazale da ona fizički može da utiče na seksualnu želju, došlo se do zaključka da čokolada ima ulogu afrodizajaka na psihičkom nivou.


Čokoladne bombone su pravi izbor za poklon jer:

  • nisu neodmerene i vulgarne, a mogu da probude vatru
  • deljive su
  • ne traju večno, nestanu bez traga, ali ne venu i ostave utisak koji se pamti


Poklon za dan zaljubljenih devojci


Poklon za devojku, nakon svega gore napisanog, nije teško izabrati. Čokoladna bombonjera je uvek dobra ideja, bez obzira da li je povod poklon za rođendan ili romantičan poklon za nju


Candy universe kutija sa slatkišima ispunjava sve uslove: Govori „ posebno te mnogo volim“ i još štošta između redova. Celi ljubavni citati stanu tu, a da pritom ne kažete ni reč. 


Evo, i Platon je svojevremeno rekao nešto slično: “Najveća izjava ljubavi je ona koja se ne govori : čovek koji mnogo oseća, malo priča.”

sale_image

Poklon za dan zaljubljenih dečku


Mislite da je bezveze da poklon za dečka za dan zaljubljenih bude čokolada? Nekako vam to nije baš „muški poklon“?


Ok, imamo rešenje i za to.


Ko kaže da mora da bude čokolada! Mogu da budu i gumene bombone.


Taktika je ista. Izaberete na našem sajtu one koje želite . Dovoljno je da kliknete na: Gumene bombone.

Mogu da budu čak i striktno plave, ako baš hoćete da izbegnete crveno po svaku cenu, mada su sve opcije dobra ideja. Naručite da se spakuju u kutiju po vašoj želji i čekate da stignu na vašu adresu. Vidite, ni ljubavni poklon za njega nije teško izabrati. Pri tom nećete otići u neku tešku romantiku . Taman toliko da stavite do znanja šta osećate.


Ostaje još za kraj da vidimo jel’ Dan zaljubljenih ili je Sveti Trifun i vino?


Mi kažemo: oba!

sale_image

A kad smo već kod ljubavnih citata i Branislav Nušić je mislio slično: 


“Ljubav je jedna vrsta pijanstva, gde kada čovek popije prvu i drugu čašu, otvara mu se apetit, javi mu se žeđ i onda pije čašu za čašom.”


Vi sad vidite na šta je konkretno mislio. Ako nas pitate, ovo može komotno da se odnosni na vino i čokoladu.


Važno da je ljubav – pa kako god!
Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!