Bul. Zorana Djindjica 181a

11070

 

Beograd

Beograd

RS

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbine preko 4.000,00 dinara.

Pokloni za Dan zaljubljenih

image

Znamo, znamo, nije Dan zaljubljenih, nego sveti Trifun! ;) 

Ne bunimo se, za neke je vino, živeli! 

Ali, neki slave ljubav jer su se zaljubili. 


Ako ste od ovih drugih, verovatno poslednjih dana razmišljate šta da poklonite voljenoj osobi 14. februara. Običaj je postao da se tog dana kupuje nešto od čokolade. 

Otkud taj običaj? 


Neki kažu da se čokolada poklanja zato što ima potvrđena afrodizijačka svojstva. Još su drevne Maje (južnoafrički narod, ne žene po imenu Maja) koristile napitak koji je preteča čokolade u ove svrhe, pa su mlada i mladoženja pili čokoladu pri kraju svadbene ceremonije. 

Iako su Dan zaljubljenih u nekoj formi slavili još stari Rimljani, pa srednjovekovni Evropljani i Viktorijanci,  običaj darivanja baš baš čokolade za ovaj dan je nastao tek polovinom 19. veka. Čuveni proizvođač čokolade, Ričard Kedberi, napravio je tada prvi pravi candy box. :)


E, dosta smo bili edukativni, vreme je da rešimo vaš problem i nedoumicu - šta pokloniti voljenom biću za Dan zaljubljenih? OK, čokoladu imamo, ali da li je to dovoljno? Pa, nekad nije! Nekad hoćemo i nešto preko!

Idealna kombinacija je nešto slatko, nešto lepo i nešto mirišljavo, kvalitetno i prirodno.Dragi zaljubljeni ljudi, Candy Universe je u saradnji sa Siberian Wellness spremio sjajne poklone ove godine. Sa specijalnim popustom! Spremili smo izvanredne poklon - setove, sastavljene od Candy box-a i sjajne i kvalitetne Siberian Wellness kozmetike! Načinjena od probranih prirodnih sastojaka, izuzetno nežna i negujuća za kožu, ova kozmetika je garancija kvaliteta. A naši poklon setovi za Dan zaljubljenih su garancija za izuzetan poklon!


Što se tiče naših slatkiša, tu takođe nema greške - a ako draga osoba ne voli čokoladu, spremili smo i varijantu sa našim najpopularnijim miksom gumenjaka - Kiselim mix-om!


Dosta priče - hajde da vam pokažemo šta je fantastičan poklon za Dan zaljubljenih!


Drage dame, pogledajte  OVDE ponudu svih poklona za vaše muškarčine!

Muškarci, bacite pogled OVDE šta smo sve smislili za vaše devojke i žene.Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!
Započnite kupovinu