Kako upakovati slatkiše? Evo odličnih predloga!

Saznajte kako upakovati slatkiše tako da postanu prava seznacija od poklona i više od „samo slatkiša“. Isprobajte savete koji slede.


Slatkiši su veoma čest izbor kada tražimo idealan poklon. Zapravo, bez njih poklon i nije idealan. Oni su ona sitnica koja i male stvari pretvara u čarobne trenutke koji se pamte.


Kada je u pitanju poklanjanje slatkiša, jedan od bitnih faktora u toj priči je i njihovo pravilno pakovanje.


Šta to znači?


To podrazumeva da pakovanje ne bude samo lepo, nego i praktično za upotrebu i transport.


kako upakovati slatkiše


No, počnimo od lepote, jer to je ono o čemu prvo razmišljamo kada je pakovanje slatkiša u pitanju i ono što ostavlja prvi utisak.


Važnost estetike u pakovanju slatkiša


Površno gledano, kada su slatkiši u pitanju, samo je bitno da su ukusni, a nebitno kako su upakovani.


Pa...to može da prođe onda kada kupujete bombone na svoj gušt. Onda može i ovako, u kesi.

Međutim, kada kupujete bombone na poklon nekome, verovatno vam neće delovati prikladno da ih poklonite u kesi, zar ne? (mada ima nas koji se ni na to ne bi žalili – upakuj kako hoćeš, samo da je slatko i da je Candy universe). 


Adekvatno pakovanje slatkiša može da napravi veliku razliku u emociji koju izazivamo poklonom. Zato, nemojte to da uzimate zdravo za gotovo.


Sa druge strane, nije tajna da se mnoge stvari, uključujući i slatkiše, često kupuju zbog ambalaže. Čist primer su vam bombonjere koje su uvek u nekoj lepoj kutiji koja mami poglede a unutra... sadržaj zbog kojeg su prosto postale sinonim za „lepo upakovano razočaranje“.


Vidite da uopšte nije naivno pitanje kako upakovati slatkiše . Zato smo se potrudili da vam na to damo odovore.


Pakovanje slatkiša zavisiće u mnogome od povoda kojim se poklanjaju. Neki trenuci će zahtevati kreativnije ideje, negde će proći one univerzalne. No, kako god bilo, estetski momenat je bitan jer on ostavlja prvi utisak.


Kako upakovati slatkiše za rođendan?


Slatkiši, bilo da su gumeni ili čokoladni, definitivno su najbolji poklon za rođendan i nije čudno što se često kupuju ovim povodom. A kako ih upakovati? 


Postoji nekoliko načina da to uradite:


Torte od slatkiša


Kada pomenemo  torte od slatkiša u kontekstu pakovanja, onda mislimo na kutijice u obliku torte. Svako parče torte je zapravo manja kutijica punjena različitim vrstama bombona. Ovo je zanimljiva ideja – sve dok ne počnete da je samostalno sprovodite u delo. Onda shvatite da je to pipav posao, da je karton previše tanak pa ne ispunjava svoju ulogu ili da su neki parčići veći, a neki manji i ne uklapaju vam se savršeno. Sve u svemu, dođete do toga da je bolje da vam drugi to upakuju nego vi sami. Na kraju više platite ambalažu nego slatkiše.


Buket od slatkiša 


Ovo  još jedan aranžman koji lepo izgleda i često se bira kao poklon za rođendan i druge prilike. Za buket od slatkiša su vam potrebne poslastice sa omotom, a kako je bitno uklopiti boje, sva je prilika da buket neće biti raznovrstan kada su ukusi u pitanju. Obično je to jedna ili dve vrste slatkiša.


Candy universe kutija sa slatkišima na kojoj piše: "Srećan ti rođendan"


Gledajući manjkavosti ostalih načina pakovanja slatkiša, a svesni potrebe da se oni lepo upakuju za rođendan, napravili smo idealno rešenje:


kako upakovati slatkiše za rođendan


  • lepo dizajnirana kutija od čvrstog kartona sa poklopcem
  • U njoj 9 pregrada – za 9 različitih ukusa slatkiša koji su odvojeni tako da se ukusi ne mešaju
  • Dovoljno prostora da u nju stane čak  900g slatkiša


pakovanje slatkiša za rođendan


Tako su nastale savršene bombonjere kakve kod nas nemaju konkurecniju: i lepe na oko i pune.


Kako upakovati slatkiše za venčanja?


Sve je veći trend poklanjanje slatkiša za venčanja, samo što u ovom slučaju uglavnom slavljenici poklanjaju gostima.


Kako upakovati slatkiše u ovom slučaju?


  • Mini pakovanja bombona uvezana u celofan ili sipana malu staklenu posudu, koja goste dočekaju za stolom gde sede.
  • Slatki sto – specijalna dekoracija od bombona i drugih slatkiša obično aranžirana u nekom određenom stilu.


Naravno, nije na odmet ni da obrnete situaciju i da vi kao poklon mladencima odnesete Candy universe kutiju slatkiša. Onda ih upakujete u neku crno zlatnu kutiju, koja im daje notu luksuza, mermernu kutiju koja im daje eleganciju ili pak kutiju sa srcima – jer venčanje i treba da asocira na ljubav. 


upakovani slatkiši


Sve to sami birate prilikom poručivanja na našem sajtu. 


Pakovanje slatkiša za ostale prilike


Bezbroj je ostalih prilika kada su slatkiši dobra ideja za poklon. To mogu biti poslovne prilike i korporativni pokloni kao i praznici.


Kada su u pitanju korporativni pokloni, najbolje je da slatkiše brendirate svojim logotipom. Na taj način se i reklamirate i dajete mali znak pažnje saradnicima u isto vreme. Ako vas ovakvo pakovanje poklona zanima, onda je stranica koju treba da posetite acante.rs


Kada su praznici u pitanju, tu možete biti mašoviti, u zavisnosti od toga koji se simboli vezuju za praznik.

Na primer:

  • Slatkiše za Noć veštica možete upakovati u beli papir ili tkaninu, vezati kanapom, nalepiti neke oči i eto vam duha. A možete jednostavno pazariti i naša čudovišta sa slatkišima.


  • Kao poklon za Novu godinu možete upakovati slatkiše u novogodišnju šolju ili običnoj šolji nalepite rogove irvasa  i neke oči i eto simbolike. A možete i da jednostavno kupite Candy universe slatkiše  upakovane u novogodišnje kutije.


pakovanje slatkiša  • Za Uskrs možete osmisliti neku korpu koja će da glumi gnezdo i da u nju stavite čokoladna jaja. Druga varijanta je da kupite slatkše upakovane u kutije sa uskršnjim motivima.

Dakle imate dve opcije:


  • jedna je da kupite bombone na meru ili neke druge slatkiše, i sami pokušate od njih da napravite remek delo. To je super jer pokazuje koliko ste truda uložili da obradujete nekoga.
  • druga je da kupite Candy universe box i ne mislite o tome kako upakovati slatkiše, da li ste spretni i kreativni i da li će irvas na kraju ličiti na nešto prigodnije za Noć veštica - jer su oni već upakovani. Ovo je super jer na kraju ispadne mnogo povoljnije, a štedi vam i vreme i živce.


Zašto su Candy universe kutije najbolji izbor za pakovanje slatkiša?


Raznolikost stilova: Imamo nekoliko stilova kutija kako bismo zadovoljili različite ukuse i preferencije korisnika. Bez obzira da li više volite klasičan, elegantan, šaren ili tematski dizajn, kod nas ćete pronaći kutiju koja odgovara vašem stilu i prilici. O raznolikosti slatkiša koje u njih možete staviti da i ne pričamo.


Idealno za sve prilike: Bilo da se radi o rođendanima, proslavama,  poklonima za diplomiranje, praznicima ili poslovnim događajima, Candy Universe kutije sa slatkišima su savršen izbor za baš svaku priliku.


slatkiši u pakovanju


I da zaključimo na kraju – kako upakovati slatkiše?


Ne morate da mislite mnogo o tome. Mi smo već smislili, na vama je samo da napravite izbor!
Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!