Najslađi pokloni za devojčice

Ko kaže da pokloni za devojčice moraju da budu uvek set za šminkanje, haljinica i kozmetika. Imaju one i druga interesovanja? Evo, na primer – slatkiši!


Devojčice su prepune radoznalosti, maštovitosti i šarenih snova, stoga je od suštinskog značaja odabrati poklon koji ćebiti isti takav i uneti osmeh na njihova lica. Svaka devojčica je posebna, sa svojim interesovanjima i željama, pa pronaći poklon koji će je oduševiti može biti izazovno, ali ne i nemoguće – kada je tu Candy universe.


pokloni za devojčice


Da, postoje pokloni za devojčice koji se svima mogu dopasti! U pitanju su kutije sa slatkišima.


Postoji nešto čarobno u slatkim zadovoljstvima. Pre svega,  za razliku od haljinica, stilova šminke i slično - nikada ne izlaze iz mode.


Ta radost koju donose šarene bombone i ukusne je neprolazna i neprevaziđena. Nemojte potceniti moć slatkiša! Oni su doza sreće koju svako može da priušti.


Da vam kažemo i ovo – pokloni za devojčice u vidu slatkiša nisu samo za malu decu. I velike devojke i odrasle žene obradovaće se ako ih dobiju i oni su sjajan romantičan poklon za devojku.


Saznajte zašto su upravo bombone ne samo izbor, već i manifestacija ljubavi, radosti i znak pažnje i u kojim ih prilikama možete pretvoriti u savršen poklon za devojčicu.


Poklon za rođendan za devojčicu


Ne možemo dovoljno naglasiti ovo: Slatkiši su mnogo više od običnih poslastica. Oni su čarobni mali svetovi ukusa, boja i tekstura koji pružaju čisto zadovoljstvo svim čulima.

 

Možda se pitate zašto dodati slatkiše kao poklon za rođendan kad već postoji rođendanska torta?


Razlika između torte i slatkiša je kao razlika između čarolije i čarobnog praha.


Torta je svakako neizostavan deo rođendanske proslave, ali slatkiši imaju svoju posebnu draž. Dok se torta najčešće deli u toku slavlja, slatkiši su poklon koji devojčici pripada potpuno, njen mali slatki svet samo za nju.


Osim toga, raznovrsnost slatkiša nudi neograničene mogućnosti za kreiranje jedinstvenog i kreativnog poklona za devojčice. Možete odabrati kutiju luksuznih čokoladnih dražeja sa raskošnim ukusima ili šarene voćne gumene bombone koje će probuditi avanturistički duh. Ako želite dodati ličnu notu, možete kutiji slatkiša dodati i neku ličnu poruku, sliku ili nešto nalik tome, a ako baš želite i ženstveni momena, možete izabrati da budu upakovani u roze kutiju na kojoj  piše "Srećan ti rođendan".


Slatkiši takođe podstiču razvoj maštovitosti i kreativnosti. Mogućnosti su beskrajne - možete napraviti buket od slatkiša sa različitim vrstama poslastica, uključujući čokolade, žele bombone, lizalice i još mnogo toga. A možete i jednostavno izabrati kod nas mix gumenjaka za seku koji sve devojčice obožavaju. 👇👇👇

Poklon za kršetenje za devojčicu


Krštenje je poseban trenutak u životu svake devojčice i njenih roditelja. To je trenutak kada se označava njen put duhovnog rasta i blagoslova. Kao članovi porodice i prijatelji, želimo da na neki način obeležimo ovaj značajan događaj i darujemo joj nešto što će trajno nositi značenje i simboliku. I to je ok. 

Međutim, imajte na umu da su nekada uspomene na radostan trenutak trajnije od predmeta.

Slatkiši u vidu bombonjere nisu baš nešto očekivano kao poklon za devojčicu za krštenje. Baš zato će uneti momenat iznenađenja.

Možete u ove svrhe izabrati, recimo, bombone od bele čokolade pa u mermer dezeniranoj kutiji. 👇👇👇

Ovo nije čin poklanjanja hrane. To je simbolika ljubavi koju želimo da podelimo s njom.


Novogodišnji poklon za devojčicu


Šta pokloniti devojčici za Novu godinu?  Da li da to bude igračka ili nešto drugo?  Pa, sve zavisi da li vam treba poklon za devojčicu od 12 godina ili poklon za devojčicu od 3 godine.


Međutim, između svih opcija, slatkiši su ona sa kojom nikada nećete omanuti.


Slatkiši se ovde pokazuju kao neuporedivi izbor, jer donose sa sobom više od ukusa - donose i osećaj radosti, iščekivanja i slavlja. Uz to, mogu biti i kreativno upakovani u tematsku kutiju sa novogodišnjim ukrasima .


poklon kutija za devojčice


Neka ovi slatki ukusi označe početak nove godine ispunjene osmehom, radosti i slatkim sećanjima.


Zašto su bombone i slatkiši dobar poklon za devojčicu?


Postoje zaista različite vrste bombona. Svaka vrsta nosi sa sobom svoju jedinstvenu priču i čaroliju. Boje, oblici i ukusi bombona stvaraju jedinstven doživljaj koji se spaja sa čulima ukusa na neodoljiv način.Od šarenih gumenjaka u obliku omiljenih životinja do raznobojnih čokoladnih bombona, svaka je priča za sebe.


Jedna od najlepših stvari kod poklanjanja bombona jeste mogućnost prilagođavanja poklona karakteru i ukusu. Takav promišljen izbor bombona dodaje posebnu notu pažnje i brige. Možete odabrati kutiju sa njenim omiljenim ukusima , a ako ne znate šta voli – predlažemo vam ovaj mix koji ima pomalo od oba slatka sveta: i gumenjake i čokoladu.

Znate zašto su slatkiši odličan poklon za devojčice?


Zato jer slatki ukusi iz detinjstva imaju neverovatan dar se urežu u pamćenje, a onda kasnije kapacitet da nas teleportuju u prošlost kada ih ponovo okusimo. To je zato jer kao poklon izazivaju emocije. 


Kako različite vrste bombona izazivaju različite emocije


Različite vrste bombona mogu izazvati različite emocije i osećaje.


  • Voćne bombone mogu doneti osjećaj svežine i veselja
  • Praline sa kremastim punjenjem mogu prizvati osećaj udobnosti i luksuza
  • Šarene  lizalice  podsećaju na vašare i smeh sa prijateljima 
  •  Kiselkaste bombone pružaju osjećaj uzbuđenja i izazova.


Slatkiši su kao paleta emocija, ali koju god nijansu da zahvatite, uvek je vedra.


Slatki pokloni mogu biti prava umetnost kada se različite vrste slatkiša kombinuju kako bi se stvorio unikatan i nezaboravan dar. Kombinovanjem različitih ukusa, tekstura i boja, možete stvoriti jedinstvenu kutiju punu iznenađenja, a možete izabrati i već gotove tematske kutije na našem sajtu. Treba samo da posetite naš shop


Svi naši Candy universe boxovi su u lepo dizajniranima kutijama tako da dodatno pakovanje slatkiša i angažovanje kreativnosti i mašte na tom polju nije potrebno.


Da kažemo  i ovo...


Pokloni za devojčice ne moraju da budu inspirisani nekim događajem ili povodom. Ako ste u šopingu u nekom od tržnih cenatara u kojem ima naših Candy universe štadnova, ne propustite priliku da joj spontano ulepšate dan i ozarite lice. U ovom slučaju, devojčica na našem štandu može sama birati svoje omiljene ukuse i kombinacije slatkiša u velikom izboru naših bombona na meru.


Možda mislite da romantizujemo stvari, ali mi svet zaista vidimo kroz ovu prizumu.  Iz ovog ugla gledano, bombone  postaju više od samih slatkiša - one postaju sredstvo za izražavanje ljubavi, radosti i povezanosti.


Ako ste inspirisani slatkim trenucima koje donose bombone,  pozivamo vas da istražite bogatu ponudu slatkiša na našem sajtu. Sigurno će vam poći za klikom da pronađete savršen poklon za svaku devojčicu.


Mi verujemo da zajedno možemo stvoriti magične trenutke i podariti slatke uspomene  koji će trajati dugo vremena, jer slatkiši tome i služe.

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!