Sitnice za poklon: preslatke ideje i saveti

Sitnice za poklon nisu mala stvar! Naprotiv. Obično se daju baš onako od srca, pa ostavljaju jak utisak. Evo nekih ideja za sve prilike.


U današnjem užurbanom svetu, često zanemarujemo koliko mali gestovi mogu biti značajni. Upravo te poklon sitnice često čine život posebnim . Osim što unose trenutke sreće, one nose sa sobom i dublje poruke - pokazuju pažnju, brigu i povezanost s osobom koja nam ih daruje.


sitnice za poklon


Svi smo mi barem jednom doživeli čari takvih malih poklona, bilo da smo ih primali ili davali nekome Možda je to bila poklon čokoladica koja nam je podigla raspoloženje,  čestitka koja nas je nasmejala, ili pak šaljiva sitnica koja je postala simbol interne šale. Bilo kako bilo, poklon sitnice nas povezuju na neki poseban način i zapravo – nisu sitnice uopšte!


No, kako ih izabrati?


Pa, ukradite ovde ideje koje ćemo navesti u tekstu, nećemo se ljutiti.


Kako da naučite da napravite poklone od sitnica?


U svetu komercijalizacije  i materijalizma poklananje postaje veština koju nemaju svi. Ona se ne svodi samo na vrednost poklona, već ima tu mnogo više onoga što novac ne može kupiti.


 No, veština ko veština, uz malo pravih smernica može se naučiti. 


Jedan od načina da pružimo nekome znak pažnje je stvaranje poklona od sitnica. Ovaj članak će vas provesti kroz unverzalne i uvek primenjive korake i ideje kako da naučite da pravite nezaboravne poklone koji dolaze iz srca.


 • Sakupite informacije: Prvi korak u stvaranju poklona od sitnica je pronalaženje inspiracije. Započnite posmatranjem osobe kojoj je poklon namenjen. Šta voli? ima li hobi? Koje su boje, mirisi ili oblici povezani sa tom osobom?
 • Istražite ideje: Internet je prepun ideja za poklone od sitnica. Pretražujte blogove, društvene medije i tutorijale kako biste pronašli inspiraciju.
 • Odaberite osnovu svog poklona:  Istražite različite opcije i odaberite one koje se najbolje slažu s vašom idejom. To mogu biti neki materijali od kojih ćete sami napraviti kreativan poklon, ali mogu biti i slatkiši upakovani na kreativan način.


Mi ćemo se, razume se, zadržati na slatkišima, jer su oni naša specijalnost.


Dalji proces ide ovako: 


 • Odabir slatkiša sa stilom: Slatkiši dolaze u raznovrsnim oblicima i ukusima.Odaberite one koje mislite da onaj ko prima poklon najviše voli. Za neke to mogu biti gumene bombone, za neke su čokoladne bombone neprikosnovone. No, i toga ima raznih vrsta, pa kada birate poklon, gledajte da to budu neke nesvakidašnje sorte.
 • Kreativno pakovanje: Pakovanje sitnica za poklon je ključno za stvaranje prvoklasnog doživljaja. I premda se možete poigrati sa kutijicama, perlicama, lepkom, trakama, makazama, činjenica je da ovo zahteva dosta vremena i planiranja. Šta ako je poklon sitnica došla kao spontana ideja kojoj treba brza realizacija? Onda jednostavno poručite Candy universe box u našem shopu. Dobićete i inspirativne slatkiše i lepo pakovanje u jednom potezu.


Evo 5 ideja za poklon sitnice za razne povode


Ideja1 :  Slatkiši u personalizovanom pakovanju


Kada se slatkiši spoje sa ličnim detaljima, rezultat je magičan – personalizovani poklon od slatkiša. Ova kreativna ideja ne samo da izaziva osmeh na licu, zadovoljstvo za čulo ukusa, već i stvara nezaboravan doživljaj.


Personalizovani pristup dodaje posebnu notu intimnosti svakom poklonu – čak i kada je neka sitnica u pitanju.


 Ako znate da osoba kojoj poklanjate ima određene omiljene ukuse, izaberite slatkiše koji se slažu sa njima. Možete kombinovati različite vrste slatkiša kako biste stvorili jedinstveni miks ukusa. Ovo posebno dobro možete odraditi ako kupujete bombone na meru na našem štandu. Tamo se kupuje po Pick and mix sistemu. Cena je jedinstvena za sve slatkiše, pa možete birati od svega po malo, izmeriti i tako napraviti unikatan spoj .


Ovo je super ideja kada vam trebaju sitnice za poklon za dan zaljubljenih.  Slatkiše nabavite kod nas, personalizovanu poruku potražite u svom srcu.


 Ideja 2: Slatki buketi i aranžmani


Slatki buketi i aranžmani ne samo da pružaju neodoljivu dozu slasti, već i izražavaju vašu kreativnost i maštovitost na jedinstven način. Zamislite buket koji ne samo da izgleda prelepo, već je i ukusan i primamljiv? Nismo baš objektivni možda, ali... priznaćete, bolje je od cveća.


Ovo je dobra ideja kada vam trebaju sitnice za poklon devojci.


No, ako niste vični pravljenju ovakvih aranžmana ( koji su najbolja varijanta kada se prave sa slatkišima koji su upakovani u originalnu ambalažu) možete iskoristiti i druge načine. Recimo puna činija gumenjaka ili neka lepa ukrasna tegla krcata čokoladnim dražejanama su sitnica za poklon koju možete realizovati veoma brzo.


Ideja 3: Slatkiši kao tematski pokloni


Kako to mislimo „tematski pokloni“, pitate se?  Evo objasnićemo kroz primere.


 • Za avanturiste koji vole da putuju, kreirajte tematski poklon inspirisan destinacijama širom sveta. Kombinujte slatkiše za zanimljivim pričama o njima. Primera radi, belgijske praline za one koji putuju u te krajeve, ručno rađene čokolade uz priču o kakao semenu nastanku čokolade za one koji putuju u Južnu Ameriku, gumeni delfini za one koji putuju ne neku morsku avanturu...
 • Za filmski maraton istesite kesu gumenjka u činiju i upakuje u celofan sa mašnicom. Za gumenjake preporučujemo ove „za mene“ kese. Sa činijom ćete se već snaći.
 • Za neku "Spa Relax"  upakujte u jednu teglicu čokoladne bombone, u drugu šećerni piling za telo. Nabavite čokoladne maske za lice, sveće za mirisom čokolade....Možete slično i u voćnom stilu, samo onda birate neke voćne gumene bombone, voćne maskice, sveće itd.
 • Nostalgija kao tema - izaberite slatkiše koji podsećaju na  neke prošle decenije. Oživite nostalgičnu atmosferu uz šarene lizalice, karamele, gumene coca-cole, dražeje sa pirinčem ili kafom ili već neki slatkiš koji znate da toj osobi može da zavrti sat unazad.


Shvatate poentu. Kreiranje tematskih poklona od slatkiša omogućava vam da se igrate sa kreativnošću i personalizujete svaki dar prema interesima i strastima primaoca.


Ideja 4: Slatkiši u ekskluzivnim kutijama


Ko kaže da luksuz mora biti nešto skupo. Naše kutije sa slatkišima su delikatno upakovan izraz vašeg divljenja i pažnje i ostavalju dašak luksuza.


 • Kvalitet iznad svega: Prvi korak u stvaranju ekskluzivne kutije je odabir visokokvalitetnih slatkiša.  Neka  čokolade, praline i delikatesi budu najvišeg standarda koji će očarati nepce svojih srećnih primaoca.
 • Raznolikost ukusa: Obezbedite široku paletu ukusa kako bi svaki zalogaj bio novo iskustvo. Kombinujte mlečne, crne i bele čokolade sa voćnim, orašastim i kremastim nadevima.
 • Elegantno pakovanje: Kutija treba da bude estetski privlačna . Odaberite na našem sajtu dizajn koji vam se najviše dopada. Dražeje izgledaju super deluxe u crno zlatnoj kutiji i mermer kutiji, dok praline dolaze u jednostavnim, a lepim kutijama sa magnetom. .


U nekoliko klikova vaša sitnica za poklon može zapravo biti nešto što odiše elegancijom i deluje luksuzno, a pri tom vas neće luksuzno odrati po džepu.


Najvažnije: iako su naše kutije pune bombona, emocija koju izražavate kada dajete poklon sitnice je ipak ono što ima najveću vrednost u celoj priči i luskuz je samo po sebi, jer nije namenjeno svakome.


Ideja 5: Sitnice za poklon za "nema razloga" trenutke


Poklanjanje ne zahetva uvek postojanje povoda. Zapravo, kada su sitnice za poklon u pitanju, onda  je spontano darivanje najveća draž. Ova ideja ne zahteva posebnu priliku - slatkiši postaju sami po sebi razlog da izmame osmeh na licu voljenih osoba.  Naposletku, u svakodnevnim rutinama, spontani poklon donosi osveženje i pozitivnu promenu, ma kakva sitnica da je u pitanju.


poklon sitnice


Ako vam trebaju sitnice za poklon dečku, na primer, ne čekajte godišnjice, ne izmišljajte mu nepotrebne datume koje treba da pamti, nego mu samo dajte pokon bez povoda.


Iznenadno darivanje poklon sitnicama izvan planiranih datuma izaziva iskrenu radost i sreću. Osoba koja dobije ovakav poklon oseća se posebno i voljeno i ti  trenuci postaju dragocena uspomena koja se često prepričava.


 Praznici i Sitnice za Poklon


Praznici su vreme darivanja. No, kako se oni smenjuju na svakih nekoliko meseci, može se desiti da vam vrlo brzo ispare ideje za poklon. Zato su slatkiši uvek dobra ideja. Uvedite ih u svoju prazničnu rutinu kao porodični ritual.


 Za Uskrs


Uskrs je vreme obnove i prolećnog buđenja, a slatkiši mogu dodati poseban šarm prazničnom duhu.Uskršnja jaja od čokolade garantovano više obraduju od onih običnih kuvanih. Još ako su punjena bombonama...nemaju konkurenciju kada vam trebaju sitice za poklon za Uskrs.


Za Noć veštica


Noć Veštica donosi šaljive i zastrašujuće trenutke, a slatkiši mogu biti sjajni za ovu priliku.Voćne gumene bombone sa oblicima poput paukova, duhova , crva, zmija itd su prigodna poklon sitnica za ovaj dan... odnosno noć.


 Za Novu Godinu


Nova Godina je vreme novih početaka, a slatki pokloni su idealan simbol dobrog početka. Candy universe box u novogodišnjoj kutiji je sve što vam treba ispod jelke. Ne zaboravite da obradujete i sebe.


Za 8. Mart


Međunarodni Dan Žena je prilika da pokažete svoje poštovanje i pažnju prema posebnim ženama u svom životu. Iako se u poslednje vreme sa poklonima za 8. mart preteruje , mi savetujemo da ne gubite kompas i da umesto toga da pokažete materijalu stranu ove priče, jednostavno simbolično odate poštovanje nekom sitnicom za poklon.  


Odaberite elegantne čokoladne praline ili pak čokoladne dražeje u cvetnojkutiji.


Nadamo se da su ove ideje dale podstrek da već sada, bez nekog posebnog povoda ili sa njim, obradujete nekoga slatkom sitnicom koja može mnogo da znači jer – gest je ono što se računa. Slatkiši su tu samo kao podrška.


Neki pokloni jednostavno nadilaze materijalne vrednosti. Sitnice su dokaz da veličina nije uvijek bitna, već da su pažnja, trud i ljubav koje pružamo nezaboravni.

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!