Čokoladice na poklon i njihova magija. Ko da odoli!

Jesu li čokoladice na poklon pravi izbor kada želite da darujete slatkiše? Čime se voditi pri izboru i pakovanju? Ovo su stvari koje od njih čine magiju.


O čarima čokoladica


Da li ste primetili  da jedna naizgled mala obična stvar kao što je poklon čokoladica ima veliku moć? Zapravo, čokolada je prosto čarobna u najbukvalnijem smislu te reči.


Ne verujete?


Hajde, samo zamislite sad da vam neko u ovom trenutku daje malu čokoladicu, bez povoda. Onako, čisto kao mali znak pažnje. Zar se ne biste ozarili od sreće i nabacili osmeh čak i ako ste ustali na levu nogu? A zamislite tek da dobijete kutiju čokoladica!


čokoladice na poklon Samo jedan zalogaj i svet je za nijansu lepši. A kako i čokoladne psolsatice mogu biti raznolike, tako i svet može biti ulepšan različitim nijansama.


Čokoladice su zato odlična ideja za poklon


One su kao mala doza sreće koja se može podeliti sa drugima.


Popularnost čokoladica kao poklona


Bezbroj je povoda za poklanjanje, ali kada su slatkiši u pitanju, da li vam on uopšte treba? Ako ste sladokusac, verovatno ćete uvek naći izgovor i povod da nagradite sebe.


 Zašto bi onda bilo drugačije i kada je poklanjanje drugima u pitanju?


No, evo nekih trenutaka koje ćemo ipak izdvojiti. Ovo su povodi u kojima je poklanjanje čokoladnih slatkiša sve više u trendu i u kojima se trendovi u poslednje vreme menjaju. Zato, budite u toku.


Poklon čokoladice za svadbu


Možda vam ovo deluje nespojivo, jer ko još poklanja slatkiše za svadbu? 


Pa, poklanjaju se – sve je češća praksa da mladenci daju čokoladice kao poklon goste na venčanju. Najčešće to budu male personalizovane čokoladice, sa slikom ili imenom mladenaca, datumom venčanja ili nešto slično.


No, sve više je u trendu nešto drugo...


I vi možete otići i korak dalje od obične mlečne kockice čokolade i umesto da akcenat stavite na omot koji će se pocepati i baciti, stavite ga na užitak svojih gostiju. Neka se vaše slavlje pamti po svakom detalju. U to ime, predlažemo da čokoladice zamenite čokoladnim bombonama. Ne bilo kakvim! Pomešajte ukuse i ponudite doživljaj za nepca koji se pamti.


Najbolji izbor kvalitetnih čokoladnih bombona raznoraznih ukusa  naći ćete na našim štandovima koji se nalaze na ovim lokacijama. Ako su vam oni daleko , potražite ih u u online shopu, u kategoriji čokolada.


Ove jedinstvene dražeje upakujete u celofan sa mašnicom i vaše  poklon čokoladice za svadbu su spremne. Kao takve, ostavite ih svakom gostu na stolu. Na primer ovako: 


poklon čokoladice


No, ni to nije sve što možete!


Napravite u nekom ćošku slatki sto za goste . Čokoladnim bombonama dodajte  u društvo i gumene bombone.  Iz iskustva znamo da mu su podjednako raduju i stari i mladi.


Poklon za rođendan od čokoladica


Kako napraviti najbolji poklon za rođendan?


Pa kako drugačije nego od čokolade!


U ovom slučaju možete nabaviti personalizovane čokoladice, ali ako ste kreativni, možete napraviti i torte od slatkiša. One mogu biti sastavljene od malih čokoladica, ili samo ukrašene čokoladnim poslasticama – na vama je.


Svakako, čak i ako ne pravite tortu , ne zanemarite čari čokolade i ne propustite priliku da poklonite za rođendan sreću koja se deli. Candy universe kutije sa slatkišima su stvorene za poklon. Razne dražeje u njima su kao mini zalogaji čokoladica . Dodatno je dobro što možete i izabrati da kutijama piše: "Srećan rođendan".


Ručno rađene čokoladice na poklon

Ako do sad niste probali ručno pravljene čokolade by Candy universe, onda ne znate šta propuštate i zašto su baš ove čokoladice na poklon zaludele mnoge. Obično je u pitanju neka neuobičajena kombinacija najkvalitetnije belgijske čokolade i još nekih dodataka.


Ako želite nekom da pokažete koliko vam je poseban, a da to ne izgovorite – one su pravi izbor. Ovakve čokolade ne proizvode se u masovnim serijama u fabrikama, već se u malim strogo konrolisanim serijama prave kod nas. 


Neke od najpopularnijih su varijanti su:

  • bela čokolada sa jagodom
  • bela čokolada sa jezgrastim voćem
  • gold čokolada sa pistaćima
  • rubi čokolada sa borovnicom
  • tamna čokolada sa čilijem


Možete ih nabaviti klikom na linkove ispod:


Kako odabrati čokoladice za poklon?


Odgovor na ovo pitanje zavisi od toga da li uopšte imate izbora ili vam se nudi samo jedna čokolada, a personalizovani omoti.


Mi nudimo raznolikost čokoladnih ukusa, pa birajte.


A kako? 


Možete nasumično – teško da sa kvalitenom čokoladnom poslasticom možete da pogrešite.


A možete i starteški da isplanirate:


  • Proučite preferencije onoga kome kupujete čokoladice na poklon. Da li je više ljubitelj crne, mlečne ili bele čokolade? Ima li posebnih naklonosti ka punjenima ili dodatnim ukusima? Bez brige – gotovo sve što zamislite, imamo.
  • Izaberite kutiju u koju želite da vam slatkiše upakujemo. Neke su univerzalne i mogu biti i poklon za mamu i poklon za razrednu, a neke su tematske, prilagođene više za trenutke kada vam treba romantičan poklon za devojku ili specifično rođenanski poklon za najbolju drugaricu.
  • Poklonite s ljubavlju – to je na kraju najbitnije od svega kada su darovi u pitanju, pa i ovi u vidu čokoladica.


Razmišljajte i ekološki


Ovde želimo da skrenemo pažnju i na ekološki momenat, jer svaka promena od nas samih počinje i mi pokušavamo uvek da menjamo svet na bolje i na slađe. Standardne omot čokoladice na pokon su super ali... svaka ta kockica je često umotana u čak dva papira ili foliju- a onda strpana u kutiju.


Ekološki gledano, Candy universe kutija sa slatkišima je bolji izbor.


Mi u naše bombonjere stavljamo gole čokoladne bombone i fokus nam je na kvalitetu slatkiša, a ne na papirićima . Osim toga, kutija u kojoj vam stignu bombone može kasnije poslužiti za neke druge sitnice. Dakle, praktično, ukusno i ekološki savesno!


Zapamtite, čokoladice na poklon nisu samo slatkiši - one su maleni čarobnjaci koji mogu pretvoriti svaki događaj u trenutke radosti i sreće.


Zato, neka magija počne.


 Ne treba vam nikakvo čudo ni čarobni štapić da budete čarobnjak. Naručite i poklonite Candy universe box i čekajte rezultate.  Ne može biti jednostavnije.

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Platite online karticom, nalogom za prenos ili kešom pri dostavi. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Naše kolege će vam izaći u susret svakog radnog dana od 08:00 do 16:00. Slobodno nas pozovite na 011 7138021

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Trudimo se da svi proizvodi budu prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!