Besplatna dostava!
Besplatna dostava!
  • Moja Korpa
Prijavi se
Blog online prodavnice - Candy Universe

Blog

Veliki ONLINE kviz znanja

Došlo je vreme da pošaljemo ovu odvratnu 2020 u zaborav! U to ime, Candy Universe rešio je da sve svoje INTERNET kupce malo počasti i obraduje!

Pročitaj više

WOLT i naši slatkiši

Konačno rešenje za dostavu najboljih slatkiša u glavnom gradu!

Pročitaj više

Lista dobitnika nagrade SLATKI ČETVRTAK

Spisak dobitnika Slatkog četvrtka, igre u kojoj se pogađa gramaža bombona na društvenim mrežama Candy Universe svakog četvrtka.

Pročitaj više

LETO I SLATKIŠI

Za prave ljubitelje slatkiša dileme nema – omiljeni slatkiši idu uvek i uz svaku temperaturu. MI to apsolutno razuemo i podržavamo.

Pročitaj više

PRALINE KAO ČOKOLADNO REMEK DELO

Praline su zajedničko ime za slatkiše od orašastih plodova, čokolade i šećera. Majstori prilikom njihovog oblikovanja pralina mogu sebi da dozvole kreacije koje, na primer, ne mogu prilikom izrade obične čokoladne table. Mogu da se igraju oblikom, izgledom, ukusom i sastojcima, i tako stvore unikatne čokoladne kreacije.

Pročitaj više

5 ZABAVNIH ČINJENICA O GUMENIM BOMBONAMA

Gumene bombone sadrže želatin, šećer, arome, a želatin sadrži protein. Postoje i bombone bez šećera kao zdravija verzija.

Pročitaj više

PET RAZLOGA DA POKLONITE CANDY BOX

Slatkiši su savršen poklon za sve drage ljude u vašem životu, a miks gumenih i čokoladnih bombona je mnogo više od toga.

Pročitaj više

ŠTA IMA SLATKO

slatkiši mogu poboljšati vaše raspoloženje, funkciju mozga i zdravlje. Teško je ne osmehnuti se kada imate omiljen slatkiš u ruci. Omiljene bombone mogu da vam vrate snagu volje. Studije pokazuju da konzumiranje slatkiša čini ljude bolje raspoloženim

Pročitaj više

5 slatkiša koje treba nabaviti za izolaciju

Pokušavamo da dokučimo, koji su to slatkiši koje Candy universe ima u ponudi, a koji bi bili idealni za ove zatvoreničke dane...

Pročitaj više

Loading...